Go Back

Macaroni and Cheese

Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 450 g macaroni
  • 0.7 dl mælk
  • 65 g parmesan
  • 25 g smør
  • 180 g chedderost
  • 2 laurbærblade
  • 45 g hvedemel
  • lidt muskatnød
  • salt og peber
  • lidt rosmarin

Sådan gør du
 

  • Mælk, laurbærblade og rosmarin koges sammen. Lad det herefter simre nogle minutter.
  • Smørret smeltes i en gryde. Herefter hældes hvedemelet i og røres godt sammen med smørret.
  • Fjern laurbærbladene fra gryden og hæld mælken over til melet og smørret. Det vigtigt du rører i gryden imens.
  • Smag til med muskatnød, salt og peber. Husk at muskatnød har en kraftig smag.
  • Kog pastaen 2 minutter mere efter anvisningerne med salt.
  • Hæld pastaen over i gryden og rør det godt sammen med cheddarosten.
  • Bages i ovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter til den er gyldenbrun. Lad den afkøle 2 minutter inden servering. Drys parmesan ost over retten.