Tre smarte måder at overvåge kærestens mobil

Sponseret Alle kender formentlig følelsen af, at man føler kæresten holder noget skjult for en. Man danner sig alle mulige bange anelser, der går en til at ville hacke kærestens Facebook. Det hører man ofte …

Sponseret

Alle kender formentlig følelsen af, at man føler kæresten holder noget skjult for en. Man danner sig alle mulige bange anelser, der går en til at ville hacke kærestens Facebook. Det hører man ofte bekendte overveje, men så langt behøver man ikke at gå med disse smarte værktøjer.

Hvorfor har man lyst til at overvåge kærestens mobil?

Der kan være enormt mange plausible årsager til, at man føler det nødvendigt at overvåge kærestens iPhone.

  • Man kan sikre sig, de ikke er utro
  • Hjælpe sin kæreste med at holde sig ude af problemer, de ikke tør bede om hjælp til
  • Man kan sørge for at være på forkant at ubehagelige overraskelser

Det er tanker mange har haft, og derfor kan det være smart at finde en app til at overvåge sin kærestes mobil gratis, så man kan vide sig sikker på sin partner, uden at de skal tro, man ikke stoler på dem.

Top 3 anbefalinger fra andre brugere

Vi har derfor spurgt utallige med forstand på apps til overvågning af kærestens mobil, og samlet en liste, så du ikke selv behøver at fare vild i junglen af tilbud.

Benyt dig af mSpy

mSpy gratis er markedets førende app til at spore kærestens mobil. mSpy giver dig alt det, du har brug for at få et fuldt indblik i din partners telefon.

Den giver dig mulighed for at overvåge beskeder på sociale medier, tracke deres lokation ved hjælp af GPS. Du kan endda se alt, hvad de skriver med appens indbyggede keylogger, så ikke engang Snapchat kan skjule deres gøren.

Man kan selvfølgelig også se deres billeder, og de har tilmed muligheden for at overvåge kærestens mobil med deres Lite-version i Apples app store.

Ansæt en privatdetektiv

Selvom mange nok forbinder det at ansætte en privatdetektiv med amerikanske film, så findes der faktisk en del privatdetektiver i Danmark. De kan selvfølgelig hjælpe dig med at undersøge din kærestes ærinder, og de har selvfølgelig tavshedspligt.

Det bliver dog svært at få dem til at overvåge kærestens mobil, og så tager de også en klækkelig timepris på cirka 500 kroner. Det er dog muligt at få dem til at give et tilbud på en given opgave.

En privatdetektiv er den dyre løsning, hvor man alligevel nok ikke får adgang til snavset på kærestens telefon.

Overvåg deres sociale medier

Dette er den lavpraktiske løsning for dig, der ikke føler det nødvendigt at sikre, du har alt information om, hvad din kæreste laver.

Det kræver samtidig, at din kæreste benytter sig flittigt af sociale medier, hvor man kan være heldig at finde deres lokation, hvis de tagger sig selv et sted.

Hvis du frygter, at din kæreste skjuler noget for dig, så er det nok ikke denne metode, du skal benytte dig af. Da man i dette tilfælde giver alt kontrol til kæresten, der jo selv bestemmer, hvad de lægger på deres sociale medier.

Appen til at redde dit forhold

Nu har vi hørt, hvad brugerne anbefaler, og det er klart mSpy, der scorer højest blandt de udspurgte. Så vores anbefaling til dig er, at hvis du vil sikre dig ro i maven, så er det mSpy, som hjælper dig på vej til det.