Spejlæg

Spejlæg passer godt til en hakkebøf med rugbrød og eventuelt lidt ketchup hvis aftensmadens skal gå lidt hurtigt. Men det smager også godt sammen med brasede kartofler, biksemad, eller andre lækre måltider. Spejlæg smager også …

Spejlæg

Ingredienser
  

  • 1 æg
  • salt

Sådan gør du
 

  • Smørret smeltes på en pande.
  • Knæk ægget forsigtigt i en skål (dette gøres altid med æg, hvis der skulle være et dårligt æg imellem, så behøver du kun smide det ene ud) og tilføj det på panden en efter en.
  • Drys lidt salt og peber over ægget.
  • Skru lidt ned for varmen og lad dem stege, til hviden er begyndt at blive fast.

Spejlæg passer godt til en hakkebøf med rugbrød og eventuelt lidt ketchup hvis aftensmadens skal gå lidt hurtigt. Men det smager også godt sammen med brasede kartofler, biksemad, eller andre lækre måltider. Spejlæg smager også godt til et lækkert morgenmads måltid, eller blot til en hurtig frokost. Du kan også drysse lidt purløg over dit spejlæg, dette smager nemlig også rigtig godt