Online spil der trender lige nu

Vinteren står for døren og med vinteren kommer julen, julefrokoster, masser af hygge og god mad – men med vinteren kommer også kulde og de fleste holder sig indendørs. Vinteren betyder for rigtig mange hygge i …

Det er meget populært at spille online for tiden.

Vinteren står for døren og med vinteren kommer julen, julefrokoster, masser af hygge og god mad – men med vinteren kommer også kulde og de fleste holder sig indendørs. Vinteren betyder for rigtig mange hygge i sofaen med computeren eller konsollen. Lige siden internettet blev tilgængeligt for den almene borger har spil været populært, og i dag er online gaming det helt store hit både herhjemme og i udlandet. Gamere spiller både med og mod hinanden på tværs af landegrænser, og mange streamer sågar deres game plays på forskellige streaming-platforme som for eksempel Twitch. Der er mange forskellige spil at vælge imellem, men nogle er mere populære end andre.

Fortnite fører an

Fortnite har været et populært spil siden dets udgivelse i 2017, og det er der god grund til. Det er et banebrydende spil, der har sat tonen, når man taler om Battle Royale-spil. Spillet er et online multiplayer-spil, hvor spillere fra hele verden kan samles i en bane og kæmpe om at være den sidste spiller, der står tilbage. Man spiller sammen med 99 andre spillere, og alle 100 bliver kastet ned på en øde ø, hvor det så gælder om at eliminere de andre, så man er den sidste levende spiller, der dermed vinder det hele.

Fortnite er opbygget af flotte visuelle effekter, masser af action og fede elementer. Spillerne skal blandt andet samle diverse ressourcer i naturen, som de så kan bruge til at bygge forsvar, så de forhåbentligt får en fordel i spillet. Fortnite er med andre ord et spil med en fantastisk grafik, en god lydside, et spændende gameplay, og så har spillet et socialt aspekt. Ligesom i mange andre online spil taler spillerne nemlig med hinanden.

Prøv blackjack

Et andet virkelig populært online spil er blackjack, som kan findes mange steder på nettet. Der er nemlig et stort udvalg af spillet tilgængeligt online. En af de online platforme, der udbyder blackjack, er PokerStars Casino, og her kan man finde et bredt udvalg af forskellige versioner af det populære spil. Hos PokerStars er det muligt at vælge imellem hele fire forskellige varianter inklusiv det helt klassiske blackjack-spil samt en spændende High Roller-version.   

Blackjack er et spil, der stammer fra Frankrig, hvor det oprindeligt blev kaldt Vingt-et-Un, der oversat betyder ’21’. Navnet er en reference til spillets regler, hvor det gælder om at samle kort, der giver så tæt på 21 som muligt.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone er endnu et populært online spil.

Blizzard Entertainment er leverandøren bag det populære spil Hearthstone: Heroes of Warcraft. Spillet udkom i 2014, og det har været lidt af et banebrydende spil i dets genre. Det er et interaktivt online kortspil, hvor det gælder om at eliminere modstandernes heltekort. To spillere dyster mod hinanden, og hver spiller har en stak kort på 30 forskellige kort samt en specielt udvalgt helt med en helt unik kraft. Spillerne skal så bruge deres manakrystaller og trylleformularer til at angribe modstanderens helt. Hearthstone: Heroes of Warcraft er et underholdende og visuelt flot spil, der giver mange timers sjov og udfordringer.

Dota 2 giver udfordringer 

Sidst men bestemt ikke mindst, har vi Dota 2. Dota står for Defence of the Ancients, og det har længe været det mest populære spil på Steam. Det er et udfordrende og meget konkurrencepræget spil, der stiller store krav til spillerens tekniske og taktiske evner. Det er et online multiplayer battle arena-spil, hvor spillerne i hold skal forsøge at ødelægge de andre holds ”strukturer” – også kaldet ”ancients”. Det er også et visuelt flot spil, og det kræver, at man kan samarbejde med de andre på holdet – også selvom de måske er fremmede på den anden side af kloden. Både i Fortnite og Dota findes der spændende turneringer, man kan være en del af, og det er også underholdende at overvære, hvis man ikke selv spiller.

Fra Fortnite og Dota 2 til Hearthstone og blackjack. Internettet vrimler med gode spil, som man kan give sig i kast med. De nævnte spil repræsenterer selvfølgelig kun et lille udvalg af alt det, som nettet har at byde på, og når man taler om online spil, så er der bogstaveligt talt et spil for enhver smag. Online spil er og forbliver en god måde at fordrive vintertiden på.