Nem og hurtig cheesecake

SÅDAN GØR DU  Alle kiksene knuses og derefter blandes de med det smeltede smør. Kom blandingen i bunden af et springfad. Opløs husblas i koldt vand. Vaniljesukker, flødeost og flormelis blandes godt sammen. Pisk herefter …

Nem cheesecake

Antal 6 Personer

Ingredienser
  

  • 130 g digestive
  • 65 g smeltet smør

Fyld

  • 3 blade husblas
  • 3 spsk flormelis
  • 3 dl fløde
  • 200 g flødeost
  • 2 tsk vaniljesukker

SÅDAN GØR DU 

  • Alle kiksene knuses og derefter blandes de med det smeltede smør.
  • Kom blandingen i bunden af et springfad.
  • Opløs husblas i koldt vand.
  • Vaniljesukker, flødeost og flormelis blandes godt sammen. Pisk herefter fløden til piskefløde og bland det sammen med flødeost blandingen.
  • Den opløste husblas varmes i en gryde og køles lidt af herefter.
  • Husblas kan godt være lidt skrøbeligt, så derfor skal det blandes forsigtigt over i flødeost blandingen. Rør det hele godt sammen.
  • Hæld det over i springfadet til kikseblandingen. Den skal gerne stå på køl som minimum 5 timer, men gerne mere.
  • Pynt din cheesecake som du ønsker.