Bronx drink

Bronx drink opskrift En lækker drink som indeholder Gin, en tør og sød vermut og toppet af med appelsinjuice. En drink som minder meget om den klassike Martini cocktail. Bronx smager fantastisk til en varm …

Bronx drink opskrift

En lækker drink som indeholder Gin, en tør og sød vermut og toppet af med appelsinjuice. En drink som minder meget om den klassike Martini cocktail. Bronx smager fantastisk til en varm sommerdag eller som en nem og god velkomstdrink. 

Ingredienser 

  • 3 cl Gin
  • 1 cl Dry Vermut 
  • 1 cl Sweet Vermut 
  • 2 cl Appelsinjuice

Sådan gør du

  1. Shake alle ingredienserne i en shaker sammen med is og server din bronx drink i et glas. 

Drinken

Bronx er en interessant historisk cocktail. Selvom den ikke er nær så berømt som dets to nære slægtninge, Manhattan eller Martini, er den stadig en frisk og lækker drink. 

Drikken er i det væsentlige en Perfect Martini med lidt appelsinjuice. Appelsinjuice er ikke nær så populær en ingrediens i drinks som lime, citron eller endda grapefrugtjuice, der mangler den intense, koncentrerede bid af de andre citrusfrugter.

Det har dog sine fans. I modsætning til Martini eller Manhattan giver tilsætningen af ​​appelsinjuice denne gin-drink er en forfriskende sommerkvalitet. Det betyder også, at det er langt mindre malplaceret ved brunchbordet end andre drinks. Faktisk kunne det for nogle erstatte Mimosa.