Nem cheesecake
Ingredienser
- 130 g digestive
- 65 g smeltet smør
Fyld
- 3 blade husblas
- 3 spsk flormelis
- 3 dl fløde
- 200 g flødeost
- 2 tsk vaniljesukker
SÅDAN GØR DU
- Alle kiksene knuses og derefter blandes de med det smeltede smør.
- Kom blandingen i bunden af et springfad.
- Opløs husblas i koldt vand.
- Vaniljesukker, flødeost og flormelis blandes godt sammen. Pisk herefter fløden til piskefløde og bland det sammen med flødeost blandingen.
- Den opløste husblas varmes i en gryde og køles lidt af herefter.
- Husblas kan godt være lidt skrøbeligt, så derfor skal det blandes forsigtigt over i flødeost blandingen. Rør det hele godt sammen.
- Hæld det over i springfadet til kikseblandingen. Den skal gerne stå på køl som minimum 5 timer, men gerne mere.
- Pynt din cheesecake som du ønsker.