Vær vært for din helt egen bingoaften derhjemme

Mens traditionelle bingohaller har været stedet, hvor man har kunnet nyde en omgang bingo med vennerne, hvorfor så ikke nyde sjov og ballade derhjemme? Tag din pyjamas på, køb din yndlingsfestmad, og få drinksene til …

Mens traditionelle bingohaller har været stedet, hvor man har kunnet nyde en omgang bingo med vennerne, hvorfor så ikke nyde sjov og ballade derhjemme? Tag din pyjamas på, køb din yndlingsfestmad, og få drinksene til at flyde, mens du forbereder dig på at blive værten med flest. 

I denne artikel giver vi vores bedste tips til, hvordan du kan være vært for din helt egen bingoaften i dit eget hjem. 

Inviter dine venner

Det er ikke en rigtig bingoaften uden andre deltagere, og hvem er bedre at spille med end dine bingo-elskende venner? 

Du kan bare sende dem en sms eller oprette en gruppechat for at diskutere dine planer for bingofesten. Eller gå hele vejen og vær kreativ ved at sende fysiske invitationer ud, så alle bliver superglade. 

Husk at give folk besked i god tid, så de kan træffe de nødvendige foranstaltninger og sikre, at der bliver fuldt hus til din bingoaften! 

Få det rigtige udstyr

Du kan ikke holde en bingoaften uden det rigtige udstyr. Du skal bruge en bingomaskine, bolde, dabbers og bingoplader for at få gang i festen. Du kan nemt købe alt, hvad du skal bruge, på nettet eller overveje at lave det selv. Køb f.eks. nogle billige bordtennisbolde og tegn dine egne numre. 

Hvis det er mere praktisk, kan du spille online eller downloade en bingo-app. Sørg for, at dine venner tager deres telefoner eller tablets med, og begynd at spille!

Vælg et tema

Gør din bingoaften unik ved at være vært for et bestemt tema. Det kan være så enkelt som at designe bingoplader med tema eller bede dine gæster om at klæde sig ud til spillet. 

Du kan holde dit tema sæsonbestemt for at fejre jul eller halloween. Eller tænk ud af boksen med et 70’er-tema, et Vegas-kasino-tema eller et glam-tema med rød løber. 

Uanset om du spiller personligt eller online, kan du overveje at købe præmier til vinderne. Det behøver ikke at være noget særligt – bare en lille æske chokolade eller et plastiktrofæ.

Mad og drikke

Dine gæster vil helt sikkert være sultne, så det er et must at købe festmad til aftenen. Du behøver ikke at tilberede en treretters menu – bare enkle fingersandwiches, pølsehorn, pizza og chips vil gøre arbejdet godt. 

Spørg dine gæster, om de har særlige kostbehov eller præferencer. Der skal være noget for alle ved bordet! 

Opret en playliste

En fest er ikke en fest uden en vindende playliste. Fremhæv stemningen ved at lave en playliste, der fokuserer på at fejre og have det sjovt. 

Det er værd at spørge dine gæster, om de har nogle personlige ønsker, så du sikrer, at alle er glade! Når bingoen er overstået, kan du nyde en dansefest i stuen og fortsætte ud på natten.