Go Back

Kødsovs med pastaskruer

Samlet tid 40 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 løg
  • 100 g porre
  • 4 tsk tomatpure
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk Økologisk Basilikum
  • 1 oksebouillon
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • mornaysauce
  • 2 dl vand
  • eventuelt lille sjat rødvin
  • revet ost
  • parmesan
  • 200-300 g pastaskuer

Sådan gør du
 

  • Start med at sætte vand over til pastaen og kog dem i ca. 6 minutter.
  • Varm en gryde op og brun løg, porre og hvidløg heri. Tilsæt efterfølgende det hakkede oksekød. Smuldre kødet i gryden, så det ikke klumper.
  • Tilføj vand, hakkedetomater, tomatpure, laurbærbladet, basilikum, salt og peber, og eventuelt en lille sjat rødvin.
  • Lad retten koge i 5 minutter, og tilføj så bouillon og lad den koge ved jævn varme i ca. 10 minutter,
  • Smag til igen med salt og peber og eventuelt mere tomatpure.
  • Smør et ildfast fad, og fordel nu lidt pasta, kødsauce og mornaysauce og bliv ved til det er godt mixet sammen. Slut af med at drysse revet ost på toppen.
  • Varm den i 25 minutter, og server den med revet parmesanost på toppen, og en ekstra lille skål ved siden af.