Go Back

Kylling i karry

Samlet tid 30 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingbryst
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk olie
  • 1 bouillon
  • 1 spsk hvedemel
  • 0.6 dl mælk
  • 0.5 dl vand
  • 2 æbler
  • 1 fed hvidløg

Sådan gør du
 

  • Æblet skrælles og skæres i tern. Snit løg og riv gulerødder. Kyllingen skæres i strimler.
  • Varm olie i en gryde og brænd karry af heri. Steg kyllingen i gryden med den brændte karry.
  • Løg, hvidløg, gulerødder og æbler tilsættes og varmes godt igennem.
  • Tilsæt mel, vand og boullion og kog det hele godt sammen. Tilsæt mælk og smag retten til med salt, peber og eventuelt mere karry (alt efter behov og smag)
  • Lad det simre i 15-20 min. Hvis du laver ris er det godt at koge dem imens retten simre.