Go Back

Indisk kylling

1 time 30 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 4 kyllingbryst
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk garam masala
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dl græsk yoghurt

Sovsen

  • 5 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 chilipebere
  • 2 tsk garam masala
  • 3 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 kanelstang
  • 2 laurbærblade
  • 2 tsk kardemomme
  • 4 spsk tomatpure
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 tsk sukker
  • olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kyllingebrysterne skæres i tern og vendes i den græske yoghurt, karry, garam masala, og salt. Du kan eventuelt lade dem trække lidt på køl i ca. 2 timer.
  • Hak og pil løget og hvidløget. Chilipeber hakkes fint, og løgne steges på panden ved lav varme til de er gyldne.
  • Kom hvidløg og chili i og skru op for varmen. Lad det stege sammen i 3 minutter. Kom krydderierne ved og rør godt rundt.
  • Hakkedetomater, tomatpure og kokosmælk kommes i gryden og bringes i kog.
  • Lad det simre i 10-15 minutter.
  • Kyllingerne brunes på en pande og kommes ned i gryden. Lad sovsen simre videre i yderligere 10-15 minutter til kyllingenerne er gennemstegte.
  • Retten smages til med salt og peber.