Go Back
Millionbof

Millionbøf

Samlet tid 20 min
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 1 laubærblade
  • 4 dl oksebouillon
  • jævner
  • kulør
  • smør/margarine
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at varme en gryde op, og tilføj margarine eller smør.
  • Pil løgene og hak dem groft og steg dem i gryden. Efter 2 minutter tilsættes det hakkede oksekød, og brunes.
  • Opløs en bouillon i 4 dl vand og tilsættes herefter i gryden.
  • Mel og lidt lunken vand røres sammen og tilsættes i gryden. Rør det godt sammen.
  • Lad det små koge ved lavt blus i 5 minutter.
  • Smag retten til med salt og peber, og tilføj til slut lidt kulør i kødblandingen.
  • Serveres ofte med kartoffelmos.