Go Back

Kyllingfilet med grønt

Samlet tid 30 minutter
Antal 4

Ingredienser
  

  • 4 kyllingfilet
  • 1 bund asparges
  • 1 pakke bacon
  • 6 gulerødder
  • olie

Sådan gør du
 

  • Start med at krydr kyllingerne med salt og peber.
  • Hæld olie eller margarine på en pande og varm den op. Kog gulerødderne.
  • Læg kyllingerne på panden. og steg dem i 15-20 minutter. De skal være gennemstegte.
  • Rens aspargesene og knæk den nederste del af og smid den ud.
  • Bacon snoes rundt om aspargesene, du vælger selv om du vil sno bacon rundt om 1, 2 eller 3. Kommer an på hvor mange bundt du vil lave.
  • Kom den i en forvarmet ovn ved alm ovn i ca 15 minutter.
  • Servere retten med en lækker salat eller et lækkert flute.