Go Back

Meyers flæskestegssandwich

Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 800 g flæskesteg med svær
  • 4 spsk græsk yoghurt
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • 2 æbler
  • 2 syltede cornichoner
  • rødkål
  • 4 sandwichboller

Sådan gør du
 

  • Rør yoghurt, mayonaise og sennep sammen, og tilføj derefter eddike, honning og smag til med salt og peber.
  • Lun rødkålen og imens skæres æblerne i fine tynde skiver.
  • Varm bollerne og smør derefter dressing på både top og bund. Skær flæskestegen i skiver, og læg 2 skiver i hver bolle.
  • Kom de tynde skiver æbler, rødkål og syltede agurker i. (Jeg plejer at tilføje æbleskiverne i bunden af bollerne før flæskestegen)
  • Server eventuelt en lille skål ekstra dressing ved siden af flæskestegssandwichen.