Go Back

Skinkeschnitzel

Samlet tid 20 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 1 stort æg
  • rasp
  • 4 Skinkeschnitzler
  • 1 kg kolde kogte kartofler
  • smør
  • 1 citron

Sådan gør du
 

  • Kartoflerne tages ud af køleskabet 1 time før de skal bruges. Skær dem i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.
  • Kødet vendes i æg og rasp og krydr dem med salt og peber. Varm 2 pander op, en til kødet og en til kartoflerne.
  • Varm panderne godt op.
  • Start med at tilføje smør på den ene pande og begyndt at stege kartoflerne når smørret er boblet af. Derefter går du igang med at tilberede kødet på den anden pande.
  • Steg kartoflerne i ca. 8 minutter, og kødet skal have ca. 3-4 minutter på hver side, alt efter størrelse.
  • Del en citron i 4 dele og anret den ved siden af kødet og kartoflerne.