Go Back

Andebryst med cremet urtesauce

Samlet tid 35 minutter
Antal 2 Personer

Ingredienser
  

  • 2 andebryster
  • smør

Smør

  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 100g champignoner
  • 4 dl hvidvin
  • 1 tsk tomatpure
  • 2 dl piskefløde
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Brun andebrystet på skindsiden, og steg brystet ca. 8-10 minutter på hver side.
  • Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i ca. 15 minutter.

Sauce

  • Grøntsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par minutter.
  • Kom hvidvin og tomatpure på og lad det langsomt koge ind til godt det halve, hvorefter fløden tilsættes .
  • Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.
  • Ved serveringen skæres andebrystet i tynde skiver på skrå. Server f.eks kartofler til denne ret.