Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Andebryst med cremet urtesauce
Udskriv
Pin Recipe
Samlet tid
35
minutter
min
Antal
2
Personer
Ingredienser
2
andebryster
smør
Smør
1
gulerod
1
løg
100g
champignoner
4
dl
hvidvin
1
tsk
tomatpure
2
dl
piskefløde
salt og peber
Sådan gør du
Brun andebrystet på skindsiden, og steg brystet ca. 8-10 minutter på hver side.
Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i ca. 15 minutter.
Sauce
Grøntsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par minutter.
Kom hvidvin og tomatpure på og lad det langsomt koge ind til godt det halve, hvorefter fløden tilsættes .
Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.
Ved serveringen skæres andebrystet i tynde skiver på skrå. Server f.eks kartofler til denne ret.