Go Back

Svensk pølseret

Samlet tid 35 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Ingredienser

  • 800 g kogte kolde kartofler
  • 500 g pølser
  • 1 løg
  • 10 g smør
  • 3 tsp paprika, edelsuss
  • 70 g tomatpure
  • 2 drop mælk
  • 0,5 drop fløde
  • smag til med salt og peber
  • pynt med purløg

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde

  • Pølserne skæres og de kogte kartofler skæres i mindre stykker.
  • Pil og hak løget.
  • Lad smørret blive gyldent og svits da løget der i i ca. i min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpure og de øvrige ingredienser.
  • Lad retten koge ind i ca- 10-15 min.
  • Pynt med purløg.