Gazpacho

Gazpacho er en kold tomat suppe som de nyder meget i Spanien på de varme dage. Du kan spise suppen som en ”appetizer” før hovedretten. SÅDAN GØR DU  Tomaten, peberfrugten, brød og agurken skæres.. Gem …

Gazpacho er en kold tomat suppe som de nyder meget i Spanien på de varme dage. Du kan spise suppen som en ”appetizer” før hovedretten.

Gazpacho

Samlet tid 40 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 500 g tomater
  • 1 agurk
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • saften fra 1 lime
  • 5 spsk olie
  • 1 skive brød
  • ½ tsk chiliflager
  • salt og peber

SÅDAN GØR DU 

  • Tomaten, peberfrugten, brød og agurken skæres.. Gem lidt af peberfrugten og agurken til topping. Kom det i en blender med de andre ingredienser og blend til du har en passende konsistens.
  • Suppen sættes i et køleskab i omkring 4-5 timer.
  • Server med små agurketern, peberfrugten en lækker krydderurt, eller hvad du ellers ønsker på som pynt.