Vanilje frosting

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
340g blødt smør
600g sukker
2tsk vaniljesukker
2 spsk mælk
knivspids salt

Vanilje frosting

Lækker og cremet vanilje frosting

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Vanilje frosting smager perfekt til foreksempel muffins og cupcakes. Du kan se opskrifter på både chokolademuffins og cupcakes.

Denne opskrift giver en cremet og luftig vanilje frosting, også kan det holde sig i køleskab i ca. 4 uger. Hvis du mangler inspiration til hvad for en slags kage der ville smage godt til din vanilje frosting: kan du prøve at gå på opdagelse i kage og dessert opskrifter.

Steps

1
Færdig

Pisk smørret ved hjælp af en køkkenmaskine eller en håndmixer til det er lyst og cremet. (ca. 6 min)

2
Færdig

Tilføj mel lidt af gangen imens der piskes. Det samme gælder for sukker. Tilsæt til sidst vaniljepulver, mælk og salt.

3
Færdig

Pisk det hele godt sammen i 4-5 minutter.

4
Færdig

Du kan bruge frostingen med det samme. Den kan holde sig ca. 4 uger i køleskabet. Bemærk at det helst skal være stuetemperatur inden brug.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Æggekage
Næste
Margarita med sukker.
Tidligere
Æggekage
Næste
Margarita med sukker.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x