Tiramisu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tiramisu

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Nem Tiramisu opskrift

Den er en tidløs, italiensk dessert, der er  kombineret med espresso. Du behøver ikke alkohol i, hvis ikke du ønsker dette. 

Tip: Hav æg og mascarpone ved stuetemperatur, inden du går igang med din Tiramisu. Det vil være nemme at kokkere med. 

Hvor længe kan  TIRAMISU holde i  køleskabet?

Den kan holde i op til en uge. Smagen bliver faktisk bedre efter 2 dage. Hvis du er i tvivl om du får det hele spist kan den sagtens fryses ned. 

Steps

1
Færdig

Pisk sukker og æggeblommer skummende.

2
Færdig

Tilsæt mascarponen en skefuld ad gangen og smag til med amaretto. Bliv ved med at røre.

3
Færdig

Fordel havdelen af ladyfingers på bunden af en form.

4
Færdig

Dryp dem med espresso.

5
Færdig

Fordel halvdelen af mascarponecremen over kagerne.

6
Færdig

Læg resten af ladyfingersne på, dryp igen med espresso og slut af med mascarponecreme.

7
Færdig

Stil tiramisuen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, så den kan trække godt.

8
Færdig

Sigt kakao over desserten inden servering.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Pizzasnegle
Næste
majskolber
Tidligere
Pizzasnegle
Næste
majskolber
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x