Penna Cotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

1 vaniljestang
4dl fløde
40g sukker
3blade husblas

Penna Cotta

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Penna Cotta er en italiensk dessert som betyder ”kogt fløde”. Du kan lave den med meget forskelligt pynt, foreksempel appelsinsauce, hindbærsauce og meget andet. Men du kan også lave den klassiske som denne opskrift også pynte med lækre hindbær.

Steps

1
Færdig

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en kniv.

2
Færdig

Opvarm fløden sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestangen og lad den småkoge i ca. 10 minutter.

3
Færdig

Udblød husblassen og tryk vandet af.

4
Færdig

Tag gryden fra komfuret. fjern vaniljestangen og opløs husblassen i fløden under omrøring.

5
Færdig

Hæld den kogte fløde i dessertskålene og lad dem stivne i køleskabet i 4 timer.

6
Færdig

Dyp formene i varmt vand, før du vender panna cotta*erne ud

7
Færdig

Pynt Penna cotta'erne efter behag.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Rabarberkage
Næste
Quiche lorraine
Tidligere
Rabarberkage
Næste
Quiche lorraine
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x