Nem Macaroni and Cheese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
450g macaroni
0.7dl mælk
65g parmesan
25g smør
180g cheddarost
2 laurbærblade
45g hvedemel
lidt muskatnød
salt og peber
lidt rosmarin

Nem Macaroni and Cheese

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Macaroni and Cheese også kaldet mac and cheese eller på dansk Macaroni og ost. Den klassiske amerikanske pastaret er nem at lave, også er det en rigtig lækker oste ret, som har en lækker cremet konsistens.

Hvis du er helt vild med hvidløg kan du med fordel tilføje et fed hvidløg i din mac and cheese. Se flere Amerikanske opskrifter her.

Steps

1
Færdig

Mælk, laurbærblade og rosmarin koges sammen. Lad det herefter simre nogle minutter.

2
Færdig

Smørret smeltes i en gryde. Herefter hældes hvedemelet i og røres godt sammen med smørret.

3
Færdig

Fjern laurbærbladene fra gryden og hæld mælken over til melet og smørret. Det vigtigt du rører i gryden imens.

4
Færdig

Smag til med muskatnød, salt og peber. Husk at muskatnød har en kraftig smag.

5
Færdig

Kog pastaen 2 minutter mere efter anvisningerne med salt.

6
Færdig

Hæld pastaen over i gryden og rør det godt sammen med cheddarosten.

7
Færdig

Bages i ovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter til den er gyldenbrun. Lad den afkøle 2 minutter inden servering. Drys parmesan ost over retten.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Amerikanske hotdogs
Tidligere
Amerikanske hotdogs
Næste
Uhyggelig mad
Amerikanske hotdogs
Tidligere
Amerikanske hotdogs
Næste
Uhyggelig mad
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x