Meyers flæskestegssandwich

Meyers flæskestegssandwich laves med lækre og lette råvare. Alt du skal bruge er en flæskesteg, græsk yoghurt, grov sennep, eddike, honning, æbler, rødkål og burgerboller. Når først du har flæskestegen tager Meyers flæskestegssandwich ikke mere …

Meyers flæskestegssandwich laves med lækre og lette råvare. Alt du skal bruge er en flæskesteg, græsk yoghurt, grov sennep, eddike, honning, æbler, rødkål og burgerboller.

Når først du har flæskestegen tager Meyers flæskestegssandwich ikke mere end 10 minutter at lave, også smager den også godt dagen efter.

Meyers flæskestegssandwich

Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 800 g flæskesteg med svær
  • 4 spsk græsk yoghurt
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk æbleeddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • 2 æbler
  • 2 syltede cornichoner
  • rødkål
  • 4 sandwichboller

Sådan gør du
 

  • Rør yoghurt, mayonaise og sennep sammen, og tilføj derefter eddike, honning og smag til med salt og peber.
  • Lun rødkålen og imens skæres æblerne i fine tynde skiver.
  • Varm bollerne og smør derefter dressing på både top og bund. Skær flæskestegen i skiver, og læg 2 skiver i hver bolle.
  • Kom de tynde skiver æbler, rødkål og syltede agurker i. (Jeg plejer at tilføje æbleskiverne i bunden af bollerne før flæskestegen)
  • Server eventuelt en lille skål ekstra dressing ved siden af flæskestegssandwichen.

Meyers flæskestegssandwich – Populær med god grund

Meyers flæskestegssandwich er en flæskestegssandwich som du kan nyde hele året rundt, hvor du eventuelt kan grille din flæskesteg. Opskriften er også nem at lave til mange på engang.

Blandingen af det sure og det søde forkæler virkelig dine smagsløg, og efterlader dig ikke med et tungt måltid – Derfor er den også rigtig god til en frokost.

Et lille tip kan være at servere flæskesværren ved siden af sandwichen, især hvis du ønsker at spise den med bestik. Det kan nemlig godt være lidt en udfordring ellers.

Denne lækre spisen er især også blevet populær på Roskilde festival hvor den bliver nydt af mange gæster år efter år.

Flæskestegen

Du kan se her hvordan du laver den helt perfekte flæskesteg til din flæskestegssandwich. Her får du også råd til at få dit helt perfekte sprøde svær.

Du kan med stor fordel spise flæskestegssandwichen flere dage i streg. Så du kan sagtens gå igang med at lave en stor flæskesteg, så du kan nyde denne lækre flæskestegssandwich 2 dage i træk.

Dog skal du være forberedt på at sværene nok ikke er ligeså sjove dagen efter, og vil nok være mere bløde og halv kedelige.

Burgerboller

De store fuldkornsburger boller er et rigtig godt valg til Meyers flæskestegssandwich, da de giver en god størrelse burger hvor du ofte kun behøver en stor burger for at blive mæt. Samt giver fuldkornsbollerne lidt mere bid i sig fremfor de små almindelige hvedemels burgerboller. Hvis du har mod på det kan du også lave dine egne lækre burgerboller fra bunden af.