majskolber

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
1 majskolbe
smør
salt

majskolber

Majskolber har sæson om sommeren og her de smager helt fantastisk. Majskolber kan tilberedes både på grill og i en gryde. Laves de på grillen, er det en god ide at pakke dem ind i sølvpapir. På den måde slipper du for at de bliver sorte. 

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Majskolber har sæson om sommeren, hvor de er rigtig lækre og populære til aftensmad.

Kogetiden eller grilltiden kan være forskellig, alt efter hvor sprøde du ønsker dine majskolber de skal være.

 

Steps

1
Færdig

Alt det grønne på majskolben fjernes så man kun ser alle kornene.

2
Færdig

Sprøde:
Så skal de koge i 7-8 minutter.

3
Færdig

Møre:
Så skal man koge dem 12-15 minutter.

4
Færdig

Grill:
De skal have ca 10 minutter på grill, hvor de vendes ofte.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Tiramisu
Næste
Spejlæg
Tidligere
Tiramisu
Næste
Spejlæg
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x