Kanelsnegle

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
300g hvedemel
100g smør
50g gær
1spsk sukker
0.5tsk salt
1 æg
1dl mælk
Fyld
100g smør
100g brun farin
2tsk kanel
Pynt
100g flormelis
1spsk kogende vand

Kanelsnegle

Ingredients

  • Fyld

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Mælken lunes og efter opløses gæren i den lune mælk. Tilsæt mel og de øvrige ingredienser. Dejen æltes godt.

2
Færdig

Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.

3
Færdig

Dejen deles i 2 lige store stykker, rul dem ud til 2 firkanter som måler ca. 30x30 cm. Fordel fyldet over hele fladen, og drys kanel på.

4
Færdig

Pladerne rulles sammen til en roulade og skæres i 12 lige store stykker.

5
Færdig

Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. Sneglene efterhæves i ca. 20 minutter med et klæde over. Imens forvarmes ovnen til 220 grader varmluft.

6
Færdig

Pensl sneglene med et sammenpisket æg.

7
Færdig

Sneglene bages i midten af ovnen i ca. 8 minutter.

8
Færdig

Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Salat med kød
Næste
Kinarulle
Tidligere
Salat med kød
Næste
Kinarulle
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x