Indisk kylling

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
4stk kyllingbryst
1tsk karry
1tsk garam masala
1/4 salt
1dl græsk yoghurt
Sovsen
5 fed hvidløg
2 løg
2 chilipebere
2tsk garam masala
3tsk karry
1tsk gurkemeje
1 kanelstang
2 laurbærblade
2tsk kardemomme
4spsk tomatpure
1dk hakkede tomater
1ds kokosmælk
tsk sukker
til stegning olie

Indisk kylling

Ingredients

  • Sovsen

Fremgangsmåde

Share

Den klassiske opskrift på indisk kylling som smager rigtig godt med ris til. Du kan bruge kardemomme-kapsler istedet for stødt kardemomme, da det kan være svært at finde kapsler i nogle butikker.

Se flere opskrifter her.

Steps

1
Færdig

Kyllingebrysterne skæres i tern og vendes i den græske yoghurt, karry, garam masala, og salt. Du kan eventuelt lade dem trække lidt på køl i ca. 2 timer.

2
Færdig

Hak og pil løget og hvidløget. Chilipeber hakkes fint, og løgne steges på panden ved lav varme til de er gyldne.

3
Færdig

Kom hvidløg og chili i og skru op for varmen. Lad det stege sammen i 3 minutter. Kom krydderierne ved og rør godt rundt.

4
Færdig

Hakkedetomater, tomatpure og kokosmælk kommes i gryden og bringes i kog.

5
Færdig

Lad det simre i 10-15 minutter.

6
Færdig

Kyllingerne brunes på en pande og kommes ned i gryden. Lad sovsen simre videre i yderligere 10-15 minutter til kyllingenerne er gennemstegte.

7
Færdig

Retten smages til med salt og peber.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Stegte ris med kylling
Næste
Risengrød
Tidligere
Stegte ris med kylling
Næste
Risengrød
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x