Forloren hare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
500g hakket kalv og flæsk
2 æg
100g rasp
0.5dl piskefløde
0.5dl vand
salt og peber
120g skiver bacon
salt og peber
2spsk aromat
Til haren
2dl mælk
2dl svinebouillon
Sauce
2dl fløde
maizena majsstivelse
1spsk ribsgele
salt og peber
kulør
Tilbehør
gulerødder
kartofler
broccoli

Forloren hare

Ingredients

  • Til haren

  • Sauce

  • Tilbehør

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Rør kødet godt med salt og aromat.

2
Færdig

Tilføj æg og fløde og derefter rasp og vand i.

3
Færdig

Form farsen og tilføj bacon rundt om farsen. Brun kødet i ovnen i ca. 15 minutter ved 190 grader varmluft.

4
Færdig

Hæld mælk og svinebouillon ved og sæt den i ovnen i ½ time.

5
Færdig

Sauce

Hæld/si skyen over i en gryde og tilføj de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Jordbær smoothie
Næste
Baguette
Tidligere
Jordbær smoothie
Næste
Baguette
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x