Chokoladekage med maltesers

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

300g sukker
150g blødt smør
6spsk kakaopulver
250g hvedemel
1tsk bagepulver
1tsk natron
knsp. salt
2 æg
2.5 vand
Mousse
100g mørk chokolade 70 %
4 æggeblommer
40g sukker
2 ½dl piskefløde
Pynt
maltesers

Chokoladekage med maltesers

Ingredients

  • Mousse

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

chokoladekage med maltesers er en nem og billig kage. Den tager ikke lang tid at lave også koster den ikke meget. Elsker du også at bage chokoladekager? så er denne perfekt, da den lækre chokolademousse smager helt fantastisk ovenpå den i forvejen lækre chokoladekage. Du kan også spise kagen uden mousse.

Ønsker du den samme chokoladekage bare med en anden glassur? så prøv denne nemme og lækre chokoladekage. Ellers kan du også lave en chokoladekage som har en lækker chokolade creme.

Steps

1
Færdig

De tørre dele sigtes sammen, herefter tilføjes æg, smeltes smør og vand sammen med en mixer.

2
Færdig

Hæld dejen i en form som måler ca. 22x33 cm

3
Færdig

Bag kagen på nederste rille i 40 min ved 170 grader alm ovn.

4
Færdig

Hak chokoladen og smelt den.

5
Færdig

Pisk æggeblommer og sukker til en lys masse med elpiskeren, og hæld forsigtigt den smeltede chokolade i, mens du pisker.

6
Færdig

Fløden piskes til skum. Vend ca. en tredjedel af flødeskummet med chokoladeblandingen. Vend til sidst hele blandingen med resten af flødeskummet.

7
Færdig

Fordel cremen over den afkølet kage. Pynt til sidst med maltesers.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Nem aspargessuppe
Næste
Tzatziki
Tidligere
Nem aspargessuppe
Næste
Tzatziki
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x