Blødkogt æg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
1 æg

Blødkogt æg

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

For nogle kan det at lave et blødkogt æg være en umulig kode at knække, enten har de ikke fået nok, eller også er de meget tæt på at være hårdkogte æg. Men tøv ikke, følg denne opskrift og få de lækreste blødkogte æg til din morgenmad.

Inden du koger dine æg, er det en god ide at tjekke størrelsen på dem. Dette har nemlig noget at sige med hvor mange minutter de skal koge. Du kan se mere i opskriften.

Steps

1
Færdig

Tilføj vand i en kasserolle og kog det op.

2
Færdig

Ægget skal koge efter størrelse. Små æg skal have omkring 4½ minut. Mellem æg skal have lidt over 5 min. og de helt store æg skal have 6 min.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Hårdkogt æg
Næste
Chokoladekage med nødder
Tidligere
Hårdkogt æg
Næste
Chokoladekage med nødder
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x