Banankage

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
4 æg
230g sukker
1tsk vaniljesukker
150g hvedemel
150g afkølet smeltet smør
3 modne moset bananer
75g grofthakket mørk chokolade
1tsk bagepulver
1tsk salt
Toppen
120g mørk chokolade
30g smør

Banankage

Ingredients

  • Toppen

Fremgangsmåde

Share

Banankage opskrift

Du kan med fordel fryse banankage, så du altid har en lækker kage klar.

Den kan ca. holde sig 4-5 dage i køleskabet.

Et godt fif når du bager kage er at stikke en gaffel, tandstik eller andet lign. Hvis kagen hænger ved er den ikke færdig.

 

Steps

1
Færdig

Vaniljesukker, sukker og æg kommes i en skål og piskes godt sammen.

2
Færdig

I en anden skål blandes bagepulver, mel og salt godt sammen, og kommes lidt efter lidt over i æggeblandingen og røres godt sammen.

3
Færdig

Hæld smørret over i blandingen. Vend bananmosen og chokoladestykkerne i dejen.

4
Færdig

Beklæd en springform (22-24 cm ) med bagepapir i bunden, og fordel dejen i fadet.

5
Færdig

Kagen bages ved 180 grader i ca. 35-40 minutter.

6
Færdig

Top

Smelt den grofthakkede chokolade og tilsæt smør.

7
Færdig

Rør til smørret er smeltet og du har en tyk chokoladeblanding.

8
Færdig

Lad blandingen køle af i et par minutter. Smør den herefter udover banankagen og lad den størkne.

9
Færdig

Du kan pynte kagen med lækre nødder.

Banankage fyld

Hvis du vil pifte din banankage lidt op kan du prøve med noget ekstra fyld som foreksempel:

Nødder

Bær

Frugt

Populære temaer til banankage

Babyshower

Fødselsdag

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Laks med asparges
Næste
Andebryst med cremet urtesauce
Tidligere
Laks med asparges
Næste
Andebryst med cremet urtesauce
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x