Ægge muffins

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

7 æg
2 tomater
håndfuld spinat
1pk bacon i tern
salt og peber

Ægge muffins

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Ægge muffins – Nem opskrift

Start med at tænde ovnen ved ca. 200 grader varmluft. Istedet for bacon kan du tilføje skinke, kylling eller andet lækker kød. Du kan også helt undlade kød.

Steps

1
Færdig

Smør muffinsformen med olie eller smør. ( der er til ca. 12) så enten 2 af 6 muffinsforme eller 1 af 12 stk. muffinsforme.

2
Færdig

Skær dine tomater i mindre stykker og hak spinaten.

3
Færdig

Fordel spinat, tomater og det sprøde bacon i muffinsformene.

4
Færdig

Knæk et æg af gangen i en lille skål og ægget tilføjes derefter over i en større skål. (dette er en god ide for at sikre at alle dine æg er sunde, så du kun skal smide det ene æg ud istedet for dem alle). Pisk alle æggene sammen med salt og peber.

5
Færdig

Fyld æggemassen i muffinsformene (ca 1/3). Slut eventuelt af med at drysse lidt purløg over dem.

6
Færdig

Bag dine ægge muffins i den forvarmet ovn ved ca. 200 grader, i ca. 15 minutter.

Har du æg tilovers?

Andre spændende opskrifter med æg.

Æggekage

kimchi og spejlæg

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Bloody Mary opskrift
Næste
Pina Colada
Tidligere
Bloody Mary opskrift
Næste
Pina Colada
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Bedøm opskriftx
()
x