0 0
Svensk pølseret

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
800g kogte kartofler
500g pølser
1 løg
smør/ margarine
4tsk paprika, edelsuss
70g tomatpure
2dl mælk
0.6dl fløde
salt og peber
Pynt
purløg

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svensk pølseret

En lækker ret som er hurtig og nem at lave, også smager den rigtig godt. Svensk pølseret passer altid ind i en madplan, da retten er rigtig familievenlig både på tid og økonomi, også elsker de fleste børn denne ret. De friske purløg er næsten et must når du laver svensk pølseret. Hvis du er på udkig efter en mere fedtfattig svensk pølseret, kan du undlade fløden og erstatte den med mælk istedet for.  Så nyd denne nemme og lækre ret.

  • 35
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

  • Pynt

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Pølserne skæres og de kogte kartofler skæres i mindre stykker.

2
Færdig

Pil og hak løget.

3
Færdig

Lad smørret eller margarine blive gyldent og svits da løget deri. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse i omkring 3-4 minutter. Skru ned til jævn varme og tilsæt de andre ingredienser.

4
Færdig

Lad retten koge en 10 minutter.

5
Færdig

Pynt med purløg.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Lasagne
Næste
Flæskesteg
Tidligere
Lasagne
Næste
Flæskesteg

Tilføj kommentar