Stegte ris med kimchi og spejlæg

Kimchi med stegte ris og spejlæg er en koreansk spisen. Retten er en sund og let ret som du med god samvittighed kan spise flere portioner af. Kimchi er sundt Der er bevis for, at …

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Kimchi med stegte ris og spejlæg er en koreansk spisen. Retten er en sund og let ret som du med god samvittighed kan spise flere portioner af.

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Stegte ris med kimchi og spejlæg

Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 fed hvidløg
  • 4 spejlæg
  • 6 stk forårsløg
  • 3 dl kimichi
  • 2 spsk væde fra kimchien
  • olie
  • ris
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk olie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Pil og hak løg og hvidløg. (pres eventuelt hvidløget). Snit forårsløg og hak kimchien.
  • En stor pande eller wok gryde varmes godt op med lidt olie. Hvidløg, og forårsløg svitses på panden.
  • Kimchien og saften derfra tilsættes og røres godt sammen. Tilsæt olie og soja. Smag til med salt og peber
  • Serveres med et spejlæg på toppen

Kimchi er sundt

Der er bevis for, at fødevarer såsom dette kan forbedre tarmens sundhed og som et resultat understøtte immunsystemet og antiinflammatoriske reaktioner. Det kan også forbedre niveauet af gode bakterier i tarmen og kan hjælpe med at forbedre symptomer som forstoppelse og diarré. Så ved du det.

Det Koreanske samfund spiser hele 2 millioner tons kimchi om året, og de er ikke de eneste. Da råvaredraget tager fart, spreder den gærede kålret sig ud over den koreanske halvø for at vinde vestlige foodies og sundheds- nødder ens.

Sjove og skøre facts om retten

Kimchi er en af den mest kendte koreanske spisen. Uanset om nogen faktisk har prøvet det, kender mange stadig den røde og krydrede ret. Selvom du kender eller har hørt om retten ved du måske ikke at der er omkring 200 dokumenterede typer! Så hvis nogen tror, ​​at det bare er kål, kan de blive overraskede over at finde ud af, at der er meget mere end bare det

Der er specielle køleskabe lavet til kimchi

Når kimchi er klargjort, skal det opbevares i en lufttæt beholder ved en temmelig klar temperatur på 32 til 41 grader. Denne temperatur sikrer, at kimchi ikke bliver dårligt og har en længere holdbarhed. På grund af dette opfandt koreanere et specielt køleskab, der holder det, der opbevares inde i dette temperaturområde, og det er ikke ualmindeligt, at husholdningerne har disse køleskabe!

Juice er et meget ægte produkt, som du kan købe

Har du nogensinde ønsket at prøve kimchi, men er ikke god med krydret mad? Der er et produkt på markedet, der måske passer til dig! Kimchi juice blev oprindeligt lavet til folk, der ikke er klar til det intense krydderi. Selvom det måske ikke lyder så appetitvækkende, skabte produktet stor begejstring i 2017 og blev altid udsolgt!

Kimchi kan holde sig op til 3 år

Det siges at hvis det holdes ved den optimale temperatur og opbevares på den rigtige måde, kan det faktisk holde op til 3 år!

Smil

I stedet for “cheese” eller ”appelsin” som vi kender herhjemme siger koreanere “kimchi”, når de tager fotos

Spise det på andre måde

Du kan lave det på mange måder, og behøves ikke at være begrænset. Du kan se nogle af de populære måder at spise maden på.

  • Forårsruller
  • I en lækker burger
  • Med nudler
  • I en omelet
  • I madpandekager