0 0
Stegte ris med kimchi og spejlæg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
2stk fed hvidløg
4stk spejlæg
6stk forårsløg
3dl kimchi
2spsk væde fra kimchien
olie
4portioner kolde kogte ris, gerne jasmin
1spsk soja
1spsk sesamolie
salt
hvid peber

Stegte ris med kimchi og spejlæg

  • Personer 4
  • Nem

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Pil og hak hvidløgene, hak derefter kimcien godt.

2
Færdig

Snit forårsløgene, og adskil den hvide del fra den grønne.

3
Færdig

Olie varmes på en stor pande eller en wok. Svits forårsløgenes hvide del og hvidløgene til de tager farve.

4
Færdig

Tilsæt kimchien og kimchisaften, og rør det sammen. Tilsæt nu den kolde ris sammen med soja, sesam-olie, salt og peber.

5
Færdig

Vend forårsløgenes grønne top i. Smag til, og supplere med mere salt eller peber.

6
Færdig

Servér straks med spejlæg på toppen.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Frikadeller med tomatris
Næste
Ravioli med tomatsovs
Tidligere
Frikadeller med tomatris
Næste
Ravioli med tomatsovs

Tilføj kommentar