0 0
Spejlæg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
1 æg
salt og peber

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Spejlæg

Spejlæg passer godt til en hakkebøf med rugbrød og eventuelt lidt ketchup hvis aftensmadens skal gå lidt hurtigt. Men det smager også godt sammen med brasede kartofler, biksemad, eller andre lækre måltider. Spejlæg smager også godt til et lækkert morgenmads måltid, eller blot til en hurtig frokost. Du kan også drysse lidt purløg over dit spejlæg, dette smager nemlig også rigtig godt. 

  • Personer 1
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Smørret smeltes på en pande.

2
Færdig

Knæk æggene forsigtigt i en skål (dette gøres altid med æg, hvis der skulle være et dårligt æg imellem, så behøver du kun smide det ene ud) og tilføj det på panden en efter en.

3
Færdig

Drys lidt salt og peber over æggene.

4
Færdig

Skru lidt ned for varmen og lad dem stege, til hviden er begyndt at blive fast.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
majskolbe
Næste
Hårdkogt æg
Tidligere
majskolbe
Næste
Hårdkogt æg

Tilføj kommentar