0 0
Skinkeschnitzel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Vælg antal
1 æg
rasp
4 skinkeschnitzel
1kg kolde kartofler
smør
1 Citron

Skinkeschnitzel

  • 20
  • Personer 4
  • Øvet

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Kartoflerne tages ud af køleskabet 1 time før de skal bruges. Skær dem i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

2
Færdig

Kødet vendes i æg og rasp og krydr dem med salt og peber. Varm 2 pander op, en til kødet og en til kartoflerne.

3
Færdig

Varm panderne godt op.

4
Færdig

Start med at tilføje smør på den ene pande og begyndt at stege kartoflerne når smørret er boblet af. Derefter går du igang med at tilberede kødet på den anden pande.

5
Færdig

Steg kartoflerne i ca. 8 minutter, og kødet skal have ca. 3-4 minutter på hver side, alt efter størrelse.

6
Færdig

Del en citron i 4 dele og anret den ved siden af kødet og kartoflerne.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Vandmelon med hjerte
Næste
Nemme bagels
Tidligere
Vandmelon med hjerte
Næste
Nemme bagels

Tilføj kommentar