0 0
Popcakes

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

150g smør
3dl sukker
2dl hvedemel
2 æg
2tsk vaniljesukker
1tsk bagepulver
0.5tsk salt
4spsk kakaopulver
Frosting
75g mørk chokolade
75g flødeost naturel
25g flormelis
Chokoladeovertræk
175g mørk chokolade
Pynt
farve og chokolade krymmel
Udstyr
ca. 20 små pinde
ca. 24 cm springform

Popcakes

  • Øvet

Ingredients

  • Frosting

  • Chokoladeovertræk

  • Pynt

  • Udstyr

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Ovnen tændes på 200 grader almindelig ovn. og springformen beklædes med bagepapir.

2
Færdig

Smelt smør ved svag varme, og lad det køle lidt af.

3
Færdig

Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver, salt og kakao, og sigt det i dejen. Tilsæt det smeltede smør, og rør dejen godt sammen.

4
Færdig

Dejen fordeles i formen, og kagen bages ca. 20.25 minutter. Kagen skal afkøles helt.

5
Færdig

Smuldr kagen, til den har konsistens som groft mel, gerne i en foodprocessor.

6
Færdig

Frosting

Smelt chokoladen over vandbad. Rør flødeost, smeltet mørk chokolade og flormelis sammen, og bland det i kagekrummerne. Sæt massen i køleskabet i ca. 3 kvarter.

7
Færdig

Form den kolde kagemasse til små kugler på størrelse med en hel valnød.

8
Færdig

Chokoladeovertræk

Smelt forsigtigt chokoladen over vandbad. Dyp 1 cm af en pind i den smeltede chokolade, og stik den så ind i en kagekugle. Gør dette med alle pinde og kagekugler. Dyp herefter hver kugle i den smeltede chokolade, så den dækkes jævnt, og lad chokoladen dryppe af, mens du holder den ind over skålen.

9
Færdig

Pynten

Pynt kuglerne med det valgte drys, før chokoladen størkner.

10
Færdig

Sæt dine færdige popcakes i et højt glas, og opbevar dem i køleskabet, til de skal serveres. De holder sig fint 2-3 dage i køleskabet.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Frugtskål
Næste
Fødselsdags lagkage
Tidligere
Frugtskål
Næste
Fødselsdags lagkage

Tilføj kommentar