0 0
Nudler med kokoskarry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
280g grisekoteletter
0.5tsk sovoykål
25g ærteskud
1tsk lime
15g ingefær
12g rød thai karrypaste
1ds kokosmælk
150g nudler
olie
salt og peber
sukker

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Nudler med kokoskarry

  • 30
  • Personer 2
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

En gryde med vand til nudler sættes over.

2
Færdig

Savoykålen deles, roden skæres ud. Derefter skylles kålen og snittes fint.

3
Færdig

Ærteskuddene skylles og slynges tørre.

4
Færdig

Riv ingefæren fint. Det er ikke nødvendigt at skrælle den, men blot hvis du ønsker det.

5
Færdig

Krydr koteletterne med salt og peber og en lille smule sukker. Du kan eventuelt drysse lidt chili henover, hvis du ønsker dem lidt stærkere. Skær lim

6
Færdig

Skallen af limefrugten rives fint, den bruges til at smage til med suppen senere. Skær limefrugterne i kvarte og lig dem på en lille tallerken på bordet.

7
Færdig

Steg koteletterne ved hård varme i ca. 2 minutter på hver side. Lad koteletterne hvile et lunt sted.

8
Færdig

Nudlerne koges og skylles hurtigt i koldt vand. Vend en smule olie ned i nudlerne.

9
Færdig

I den gryde du bruge til at koge nudler i, varmes et par spsk olie op. Sauter den revne ingefær. start med ca. halvdelen og brug resten til at smage til med til sidst. Det samme gælder for karrypastaen.

10
Færdig

Tilsæt nu kålen. Skru op for varmen og lad kålen stege et par minutter.

11
Færdig

Hæld kokosmælk op og top op med så meget vand at det lige næsten dækker grøntsagerne. Smag til med limeskal salt og peber og eventuelt mere ingefær, karrypasta. Lad retten simre et par minutter til kålen er mør.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Pikante koteletter i fad
Næste
Bagekartofler
Tidligere
Pikante koteletter i fad
Næste
Bagekartofler

Tilføj kommentar