0 0
majskolbe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
1 majskolbe
smør
salt

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

majskolbe

Majskolber har sæson om sommeren og her de smager helt fantastisk. Majskolber kan tilberedes både på grill og i en gryde. Laves de på grillen, er det en god ide at pakke dem ind i sølvpapir. På den måde slipper du for at de bliver sorte. 

  • 15
  • Personer 1
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Alt den grønne på majskolben fjernes så man kun ser alle kornene.

2
Færdig

Sprøde:
Så skal de koge i 7-8 minutter.

3
Færdig

Møre:
Så skal man koge dem 12-15 minutter.

4
Færdig

Grill:
De skal have ca 10 minutter på grill, hvor de ofte vendes.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Tiramisu
Næste
Spejlæg
Tidligere
Tiramisu
Næste
Spejlæg

Tilføj kommentar