0 0
Lasagne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lasagne

Lasagne har i mange år været manges fortrukne aftensmad. Den er lækker og cremet og smager himmelsk. Du kan tilføje de ingredienser som du ønsker i lasagne, ellers så prøv at pifte den lidt op med ca. 1 dl. rødvin. Du kan også lave en dobbelt portion og fryse resterne ned, så har du altid en lækker ret i fryseren til de lange dage. Hvis tiden er knap, kan du også nedsætte simre tiden på lasagne kraftigt. Men jo længere du lader din kødsauce koge, jo bedre bliver den. 

  • 180
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

  • Lasagnesauce

  • Mornaysauce

  • andet

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Steg de hakkede løg i olie på en pande ved jævn varme. Løgne skal være gyldne og bløde.

2
Færdig

Tilsæt kødet og brun det godt ved høj varme.

3
Færdig

Tilsæt de resterende råvare.

4
Færdig

Læg et låg på gryden og lad den simre omkring 2 timer, eller mere. Rør i gryden indimellem.

5
Færdig

Når saucen er færdig og grønsagerne godt møre, smages den til med salt og friskkværnet peber, eventuelt kan du tilføje flere krydderier.

6
Færdig

Mornaysauce

Smørret smeltes ved lav varme i en gryde, og hvedemel piskes i.

7
Færdig

Mælken piskes i lidt af gangen, indtil du har fundet en god konsistens. Tilsæt derefter mozzarellaost.

8
Færdig

Rør til osten smelter og smag til med muskatnød, salt og peber.

9
Færdig

Et ildfastfad smøres og et lag monaysauce kommes i, derefter skifter du mellem lasagnesauce og pladerne. Til sidst tilføjer du et lag mere monaysauce.

10
Færdig

Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader på varmluft i 25 minutter. Drys eventuelt revet ost over.

11
Færdig

Retten kan serveres med en lækker salat, eller flute.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Broccoli tærte
Næste
Svensk pølseret
Tidligere
Broccoli tærte
Næste
Svensk pølseret

Tilføj kommentar