0 0
Kyllingfilet med asparges

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
4 kyllingfilet
1bundt asparges
1 pakke bacon
6 gulerødder
olie

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kyllingfilet med asparges

  • 30
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Nem aftensmad

Jeg er helt vild med kyllingfilet og asparges med bacon, de er altid så dejlig sprøde, også er de nemme at lave. Kylling med asparges er en lækker aftensmad, som heller ikke er økonomisk dyr, eller svær at lave. Hvis du mangler mere tilbehør, så kan du servere retten med en lækker bagekartoffel – du kan se opskriften her .

Du kan spise meget forskelligt tilbehør til denne menu, det kan være du er helt vild med flødekartofler eller hvis det er sæson for det kan du spise nogle lækre og sprøde majskolber til.

Kan du ikke få nok af lækre opskrifter med kylling, så burde du prøve kyllingfilet som gammeldags grydestegt kylling. – se opskriften på denne her.

Leder du efter en mere let opskrift med kylling kan du prøve en lækker kyllingsalat. 

 

 

Steps

1
Færdig

Start med at krydr kyllingerne med salt og peber.

2
Færdig

Hæld olie eller margarine på en pande og varm den op. Kog gulerødderne.

3
Færdig

Læg kyllingefileter på panden.

4
Færdig

Steg kyllingefileterne i 15 -20 minutter, til de er gennemstegte.

5
Færdig

Rens aspargesene og knæk den nederste del af og smid den ud.

6
Færdig

Bacon snoes rundt om aspargesene, du vælger selv om du vil sno bacon rundt om 1, 2 eller 3. Kommer an på hvor mange bundt du vil lave.

7
Færdig

Kom den i en forvarmet ovn ved alm ovn i ca 15 minutter.

8
Færdig

Servere retten med en lækker salat eller et lækkert flute.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Fyldte peberfrugter
Næste
Broccoli tærte
Tidligere
Fyldte peberfrugter
Næste
Broccoli tærte

Tilføj kommentar