0 0
Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
600g uden skind og ben kyllingfilet
7dl vand
1bdt. persille
Sauce
kulør
salt og peber
maizene majsstivelse
Tilbehør
1kg kartofler

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kyllingefilet som gammeldags grydestegt kylling

Denne ret smager som gammeldags grydestegt kylling, bare uden alt fedtstoffet. En lækker ret som ikke tager lang tid at lave,

  • Personer 4
  • Easy

Ingredients

  • Sauce

  • Tilbehør

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Brun kyllingefileterne i gryden.

2
Færdig

Hæld vand over så det lige dækker kyllingefileterne.

3
Færdig

Kulør, salt og peber og persille kommes i.

4
Færdig

Kyllingerne koges i ca 10 minutter til kyllingen er mør.

5
Færdig

Tag kyllingerne op, og jævn så saucen med maizena.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Andebryst med cremet urtesauce
Næste
Pikante koteletter i fad
Tidligere
Andebryst med cremet urtesauce
Næste
Pikante koteletter i fad

Tilføj kommentar