0 0
Kødsovs med pastaskuer

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
500g hakket oksekød
1ds hakkede tomater
1 løg
100g porre
4tsk tomatpure
1 laurbærblade
1tsk basilikum
1 terning oksebouillon
1 fed hvidløg
salt og peber
mornaysauce
revet ost
parmesan
eventuelt en lille sjat rødvin
2dl vand

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kødsovs med pastaskuer

Denne ret er en jeg ofte laver, da den både smager fantastisk også er den rigtig nem at lave, og til flere dage. Kødsovsen bliver rigtig cremet og lækker.

  • 40
  • Personer 4
  • Easy

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Start med at sætte vand over til pastaen og kog dem i ca. 6 minutter.

2
Færdig

Varm en gryde op og brun løg, porre og hvidløg heri. Tilsæt efterfølgende det hakkede oksekød. Smuldre kødet i gryden, så det ikke klumper.

3
Færdig

Tilføj vand, hakkedetomater, tomatpure, laurbærbladet, basilikum, salt og peber, og eventuelt en lille sjat rødvin.

4
Færdig

Lad retten koge i 5 minutter, og tilføj så bouillon og lad den koge ved jævn varme i ca. 10 minutter,

5
Færdig

Smag til igen med salt og peber og eventuelt mere tomatpure.

6
Færdig

Smør et ildfast fad, og fordel nu lidt pasta, kødsauce og mornaysauce og bliv ved til det er godt mixet sammen. Slut af med at drysse revet ost på toppen.

7
Færdig

Bag den i 25 minutter, og server den med revet parmesanost på toppen, og en ekstra lille skål ved siden af.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Laks med flødeost
Næste
Chokolademuffins
Tidligere
Laks med flødeost
Næste
Chokolademuffins

Tilføj kommentar