0 0
Kinarulle

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

400g hakket oksekød
2 løg
1 porre
200g friske bønnespirer
200g revet ost
1 rulle/pakke butterdej
salt og peber
soya
1 æg
til stegning olie

Kinarulle

  • Øvet

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Steps

1
Færdig

Løget pilles og hakkes fint, porren skæres i ringe. Brun løg og kød i en gryde og tilsæt porre. Krydr med salt, peber og soya, og smag til.

2
Færdig

Lad retten simre nogle minutter og tilsæt bønnespirerene. Hvis du bruger frosne butterdejspladder skal de tø op i ca. 20 minutter. Rul butterdejspladen ud og fordel kødblandingen først og slut af med ost på toppen af kødet.

3
Færdig

Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir.

4
Færdig

Pensl med et æg og bag kinarullen i ca. 35 minutter ved 200 grader. Server eventuelt ekstra soya til.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Kanelsnegle
Næste
Stegt torsk med knuste kartofler
Tidligere
Kanelsnegle
Næste
Stegt torsk med knuste kartofler

Tilføj kommentar