0 0
Havrekage med hindbær

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

1/2 piskefløde
75g smør
90g hvedemel
1.5tsk bagepulver
1 vaniljestang
90g lyst rørsukker
150g hindbær
50g havregryn
ekstra ti pynt hindbær

Havrekage med hindbær

  • 35
  • Øvet

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

Havrekage med hindbær er perfekt at lave når hindbær har sæson, så du kan nyde den med friske hindbær.

Steps

1
Færdig

Vaniljestangen flækkes på den lange led og forsigtigt skrabes vaniljekornene ud og blandes med lidt af sukkeret.

2
Færdig

Vaniljesukker, sukker og smør piskes til det er lyst og luftigt.

3
Færdig

Tilsæt æggene og pisk æggene godt ind i smørcremen. Vend forsigtigt havregryn i dejen. Sigt mel og bagepulver i dejen, og vend det sammen med fløden.

4
Færdig

Hæld dejen op i en springform (16 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden.

5
Færdig

Fordel hindbærrene ovenpå kagen og pres dem ned i dejen. Bag havrekagen ved 190 grader varmluft i ca. 20-25 min. Lad havrekagen køle af i formen.

6
Færdig

Pisk fløden til flødeskum og beklæd det øverste af kagen med flødeskum. Slut af med at pynte kagen med hindbær på toppen.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Chokoladekage med nødder
Næste
Nem chokoladekage
Tidligere
Chokoladekage med nødder
Næste
Nem chokoladekage

Tilføj kommentar