0 0
Hårdkogt æg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
1 æg

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hårdkogt æg

Hårdkogte æg smager fantastisk på et stykke brød. Hvis du ønsker mere smilende æg skal du kun koge dem 6-7 minutter på meget svag varme. Hvis du er i tvivl om de eller det æg du har i køleskabet er kogt kan du altid kende forskellen på at lave ægget rotere på bordpladen, det hårdkogte æg snurrer let, men det rå vil snurre modvilligt rundt.

  • Personer 1
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Hvis du skal koge seks æg eller mindre, så fyldes gryden med en halv deciliter vand og bringes i kog. Gryden skal have låg på, så dampen ikke slipper ud. Dette gør at æggene kan koges tørre.

2
Færdig

Kog ægget 9-10 minutter på meget svag varme.

3
Færdig

Skyl æggene under koldt vand, og lad dem køle af inden du piller dem.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Spejlæg
Næste
Blødkogt æg
Tidligere
Spejlæg
Næste
Blødkogt æg

Tilføj kommentar