0 0
Gullash

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
500g skært oksekød, gullashstrimler/tern
3stk gulerødder
2 hakkede løg
1spsk smør
1 fint hakket fed hvidløg
1spsk paprika
1ds tomatpure
lidt spidskommen
1l grøntsagsbouillon
salt og peber

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Gullash

Gullash smager fantastisk, og jeg elsker at lave denne ret. Det kan måske være svært at finde tid og overskud til at lave gullash i hverdagen, men husk du kan eventuelt lave den dagen før, eller til flere dage.

  • 180
  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share


kager

Steps

1
Færdig

Steg smør, hvidløg, løg, gulerødder i en stor gryde ved middel varme.

2
Færdig

Kødet kommes i gryden og brunes. Tilsæt derefter salt, peber og paprika, tomatpure og spidskommen.

3
Færdig

Tilsæt grøntsagsboullion.

4
Færdig

Skru ned for varmen og lad nu retten simre i 2-3 timer.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Lækker sommersalat
Næste
Laks med asparges
Tidligere
Lækker sommersalat
Næste
Laks med asparges

Tilføj kommentar