0 0
Fyldte peberfrugter

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter kan både bruges som en lækker forret og aftensmads måltid, de er nemme at lave også smager de bare super godt. Hvis du er til lidt stærkere mad kan du med fordel tilføje lidt chili i blandingen. Du kan servere fyldte peberfrugter med et lækker flute til, eller en let og lækker salat. 

  • 40
  • Personer 4
  • Øvet

Ingredients

  • Fyld

Fremgangsmåde

Share

Hvis du elsker peberfrugter så vil du elske denne opskrift. Fyldte peberfrugter er nemme at lave, og jeg elsker dem personligt selv. Du kan prøve at servere dem med en lækker salat, som f.eks. denne lækre sommersalat – se opskriften her 

Peberfrugter fås i flere farver, som f.eks grønne, gule, røde og orange peberfrugter, den mest populære er den røde peberfrugt. Men det er en smagsag hvilken man bedst kan lide.

Steps

1
Færdig

Hak løg og hvidløg fint, hvis muligt presses hvidløget.

2
Færdig

Skræl gulerødderne og riv dem derefter. Skær porerne i tynde ringe. Den grønne peberfrugt skæres i tern og champignonerne renses og hakkes fint.

3
Færdig

Svits løg og hvidløg i en gryde i et par minutter og tilføj øksekød som brunes. Tilføj de resterende grøntsager og rør det godt i nogle minutter.

4
Færdig

Tomatpure, hakkede tomater, ris, bouillon og krydderier kommes med i gryden. Lad det koge i 10 min.

5
Færdig

Skær toppen af de 8 peberfrugter og rens dem godt, Stil peberfrugterne i et ildfast fad og hæld fyldet i. Drys over med revet ost.

6
Færdig

Stil dem i den forvarmede ovn omkring 35 minutter ved 200 grader på alm. ovn.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Boller i karry
Næste
Kyllingfilet med asparges
Tidligere
Boller i karry
Næste
Kyllingfilet med asparges

Tilføj kommentar