0 0
Frikadeller med tomatris

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Vælg antal
Frikadeller
500g hakket svinekød
1 løg
3spsk rasp
1 ½ dl mælk
2tsk salt
1tsk peber
4tsk aromat
Tomatris
2stk røde chilipebre
25g smør
320g løse ris, (ca. 4 dl) ris
1ds hakkede tomater
½liter grøntsagsbouillon
2spsk paprika
1spsk sød chilisauce
1tsk salt
peber
Tilbehør
en lækker salat

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frikadeller med tomatris

  • Personer 4
  • Medium

Ingredients

  • Frikadeller

  • Tomatris

  • Tilbehør

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Start med at rive løget og rør det i farsen med æg, rasp, mælk, salt og peber. Rør til du har en lind fars.

2
Færdig

Har du god tid kan du lave frikadelle farsen og stille den på køl en time.

3
Færdig

Steg frikadellerne på en pande i fedtstof ved jævn varme ca. 6 min. på hver side.

4
Færdig

Flæk chilipeberne på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberne (1½ spsk i alt).

5
Færdig

Smørret smeltes i en gryde ved god varme.

6
Færdig

Svits løg og ris. Tilsæt efter de andre ingredienser. . Risene koges ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Risene trækkes i ca. 12 minutter med låg

7
Færdig

Server med en lækker salat.

8
Færdig

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Chokolade pandekager
Stegte ris med kimchi og spejlæg
Næste
Stegte ris med kimchi og spejlæg
Tidligere
Chokolade pandekager
Stegte ris med kimchi og spejlæg
Næste
Stegte ris med kimchi og spejlæg

Tilføj kommentar