0 0
Flødekartofler med hvidløg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1kg kartofler
3stk fed hvidløg
1kvist rosmarin
revet muskatnød
2kviste timian
1dl sødmælk
3dl piskefløde
1spsk smør
75g revet ost

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Flødekartofler med hvidløg

  • Medium

Ingredients

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Ovnen tændes på 180 grader ved almindelig ovn.

2
Færdig

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver og kommes i en gryde sammen med de hele pillede hvidløgsfed, rosmarin, timian, lidt muskatnød, salt, peber mælk og fløde.

3
Færdig

Bring det hele i kog, og lad kartoflerne simre under låg i 7 minutter.

4
Færdig

Et ildfastfad smøres med lidt smør. Med en hulske løftes kartoflerne forsigtigt over i fadet og smid krydderierne og hvidløgsfed væk.

5
Færdig

Smag fløde/mælk til med salt og peber

6
Færdig

Hæld blandingen over kartoflerne og fordel resten af smørret og osten hen over.

7
Færdig

Fadet sættes i ovnen i ca. 40 minutter.

8
Færdig

Tag dem ud og lad dem hvile 10 minutter inden servering.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Ravioli med tomatsovs
Næste
Hjemmelavet skinkesalat
Tidligere
Ravioli med tomatsovs
Næste
Hjemmelavet skinkesalat

Tilføj kommentar