0 0
Cupcakes med hindbær frosting

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

40g kakaopulver
50g mørk chokolade
240ml kogende vand
180g hvedemel
2tsk bagepulver
1tsk salt
120g smør
200g sukker
2 stuetemperatur æg
2tsk essens vanilje
Top
250g smør
500g flormelis
200g friske hindbær

Gem opskrift

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cupcakes med hindbær frosting

  • Medium

Ingredients

  • Top

Fremgangsmåde

Share

kager

Steps

1
Færdig

Mørk chokolade og kakao blandes i en skål, hæld derefter det kogende vand over. Rør indtil chokoladen er helt smeltet.

2
Færdig

Mel, bagepulver og salt blandes i en skål for sig.

3
Færdig

Pisk æggene i 1 af gangen.

4
Færdig

Vanilje tilsættes.

5
Færdig

Tilsæt mel blanding, pisk kun blandingen til det lige er blandet.

6
Færdig

Tilsæt kakao/chokolade blandingen og rør indtil blandingen er glat.

7
Færdig

Bages ved 190 grader almindelig ovn 16-20 min, du kan teste med en tandstik undervejs hvis du er i tvivl.

8
Færdig

Top

Hvis du bruger frosne hindbær skal du koge dem først. Husk de skal være helt afkølede inden du bruger dem.

9
Færdig

Smør, flormelis piskes luftigt i ca. 5 minutter.

10
Færdig

Tilsæt hindbær saften eller de friske hindbær lidt af gangen og pisk godt til.

11
Færdig

Smag undervejs og tilsæt evt. lidt mere saft.

12
Færdig

Kom den i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den ud på toppen af de afkølede muffins.

Temamad

Kommentarer

Der er ingen kommentar endnu, vær den første til at skrive en kommentar.
Tidligere
Spaghetti carbonara
Næste
Jordbærkage
Tidligere
Spaghetti carbonara
Næste
Jordbærkage

Tilføj kommentar